De kaart
Voorgerechten
Kalfszwezerik | Mosterdsaus | Parijse champignons 17
Gebakken coquille St-Jacques | Bloemkool | Vanille 16
Caesar Salade 14
Gegrilde knolselder | Crème van comté (Vegetarisch) 13
Hoofdgerechten
Hertenfilet met Grand Veneursaus | Boterraapjes | Knolselder | Gratin Dauphinois 26
(supplement €3 in menu)
Paling in ’t groen | Polderpuree met zure room 23
Caesar Salade 18
Winterse hutsepot Miradoux | Buikspek | Rookworst 21
Conchiglie in brodo met wintergroenten (Vegetarisch) 18
Club Sandwich
Gegrilde kippendij | Hardgekookt ei | Groentjes | Huisgemaakte mosterdmayonaise 10
Dessert
Tarte Tatin met mango | Crème chantilly 10
Wijntip: Vendemiaire doux Pacherenc du Vic-Bilh
Moelleux au chocolat | bosvruchten 10
Les menus
Menu Gainsbourg
Voorgerecht + Hoofdgerecht
€29
Menu Bardot
Hoofdgerecht + Dessert
€26
Menu Depardieu
Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert
€35
Menu Veggie
Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert
€30