De kaart


Voorgerechten

Kalfszwezerik | Mosterdsaus | Parijse champignons                                                                            17

Gebakken coquille St-Jacques | Bloemkool | Vanille                                                                            16

Caesar Salade                                                                                                                                                      14

Gegrilde knolselder | Crème van comté (Vegetarisch)                                                                          13

Hoofdgerechten

Hertenfilet met Grand Veneursaus | Boterraapjes | Knolselder | Gratin Dauphinois                  26
(supplement €3 in menu)

Paling in ’t groen | Polderpuree met zure room                                                                                       23

Caesar Salade                                                                                                                                                      18

Winterse hutsepot Miradoux | Buikspek | Rookworst                                                                            21

Conchiglie in brodo met wintergroenten (Vegetarisch)                                                                         18

Club Sandwich

Gegrilde kippendij | Hardgekookt ei | Groentjes | Huisgemaakte mosterdmayonaise                10

Dessert

Tarte Tatin met mango | Crème chantilly                                                                                                  10
Wijntip: Vendemiaire doux  Pacherenc du Vic-Bilh

Moelleux au chocolat | bosvruchten                                                                                                             10



Les menus

Menu Gainsbourg

Voorgerecht +  Hoofdgerecht
€29

Menu Bardot
Hoofdgerecht + Dessert
€26

Menu Depardieu
Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert
€35

Menu Veggie
Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert
€30